Kuljani ciljaju bod na "Čairu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.03.2013.
18:01
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Najbolji strelac domaćeg šampionata i junak trijumfa Hajduka nad Jagodinom ocenio je da bi i jedan bod osvojen na "Čairu" zadovoljio Kuljane.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Hajduk iz Kule gostuje ekipi Radničkog iz Niša u okviru 17. kola Jelen Superlige a ekipu sa severa Bačke predvodiće sjajni Lazar Veselinović koji je sa tri pogotka na otvaranju prolećnog dela sezone srušio trećeplasirani tim lige i polufinalistu Kupa Srbije.

Veselinović je uoči gostovanja Radničkom ocenio da se ne sme "poleteti" nakon jednog ubedljivog trijumfa i da je Hajduk još uvek daleko od "mirne luke".

"Sledi nam gostovanje u Nišu. Naš cilj je da se odande vratimo sa makar jednim bodom. Treba biti realan, mi smo i dalje u opasnoj zoni i nikoga ne smemo da gledamo potcenjivački. Radnički ima dobru ekipu, igraće se pred punim tribinama Čaira u paklenoj atmosferi i neće biti nimalo lako, posebno što nisu pobedili na prolećnoj premijeri" kazao je Veselinović.

On je dodao da je liga izjednačena po kvalitetu i da timovi iz sredine, i donjeg dela tabele, imaju podjednako iste šanse kada se nađu na terenu.

"Sve ekipe u Super ligi su izjednačene i svako može da pobedi svakoga. Hajduk će protiv svakoga igrati svoju igru, uz maksimalno zalaganje, a koliko će to bodova vredeti videćemo nakon 30. kola" zaključio je gorostasni napadač Hajduka.

Veselinović trenutno vodi na listi strelaca domaćeg šampionata sa devet postignutih golova a priliku da popravi svoj golgeterski saldo imaće u subotu u Nišu kada se Kuljani budu sastali sa Radničkim.

Ne propustite