Kuljani idu u pravom smeru

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.02.2012.
11:56
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Igarči kulskog Hajduka nalaze se na odličnom putu da nastavak Jelen Superlige dočekaju u top-formi. O tome svedoče ubedljive pobede u dva pripremna meča i odlično raspoloženje koje prati momke Zoltana Saba u Umagu, gde se ekipa priprema za prolećna iskuše

fkhajduk.rs/
fkhajduk.rs/

Povezane vesti

Već po dolasku u Hajduk, Zoltan Sabo istakao je da će njegov tim krasiti ofanzivna igra i napadački fudbal. Nema sumnje da za sada sve ide po planu. Od početka priprema Hajduk je odigrao dva meča i zabeležio ubedljive pobede.

Najpre je pao H.A.Š.K. (4:0) a potom i Belmezvaroši (3:0). Rezultati ne moraju biti merilo trenutne spreme ekipe, ali nema sumnje da prijaju, i da su, ipak, u velikoj meri, pokazatelj da se pripreme odvijaju po željenom planu.

Tako misli i Zoltan Sabo, šef struke kulskog Hajduka.

"Rano je još uvek donositi neki konačan sud, ali efikasna igra nas svakako hrabri."

"U oba meča smo nastupili sa tri napadača, njihova međusobna saradnja je dobra i realizacija je na visokom nivou, što je u ovoj fazi priprema, možda i iznenađujuće. Dobro smo završili prvi deo priprema, momci su kondiciono spremni, do poslednjeg minuta uspevaju da realizuju sve planove, transformišu se iz odbrane u napad, tako da će igra visokog presinga biti naša karakteristika.
"

Kada je zdravstveni bilten u pitanju nema prevelikih problema, pa je i to činjenica koja ohrabruje struku kulskog prvoligaša. Ekipi se juče priključio levi bek Miloš Kovačević, Darko Fejsa se nakon pauze od dva dana vratio punom trenažnom procesu a na jednodnevnoj poštedi je Branko Pauljević ali nije u pitanju povreda već blaža prehlada.

Hajduk narednih dana očekuju još dve provere. Najpre sa slovenačkom Hit Goricom a potom i duel sa Vislom.

Ne propustite