Kuljani ni prezadovoljni, ni nezadovoljni...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 12.03.2012.
11:06
Izvor: Sportske.net

Bod u Borči nije u potpunosti ispunio očekivanja Hajduka iz Kule, sa druge strane duel protiv ekipe BSK donela je i određeni napredak.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Hajduk iz Kule odigrao je nerešeno na gostovanju u Borči u 17. kolu Jelen Super lige odigranom za vikend.

Duel protiv ekipe BSK pokazala je napredak, pre svega u odbrani, ipak cilj u poptunosti nije ostvaren.

„Otišli smo u Borču da pobedimo i u tome nismo uspeli. Ipak, doneli smo jedan bod, koji će nam nešto ozbiljnije značiti samo ukoliko pobedimo Jagodinu.“ rekao je Zoltan Sabo.

Napad je i dalje bolna tačka kulskog prvoligaša.

„Napadači još uvek nisu proradili, zapravo, čitav napadački segment našeg tima i dalje je daleko od onog nivoa, na kom je bio u toku pripremnog perioda i na kom mora biti u prvenstvu."

"Mislim da je ključni problem na psihološkom planu. Moramo se osloboditi onih stega, zbog kojih smo i izgubili prošle nedelje i koje nas od tada još snažnije pritiskaju. Slobodnija završnica, više trčanja, više pokretljivosti, zalaganja… Ukoliko se vratimo na stari kolosek po ovim pitanjima i golovi će doći.“

Jedina svetla tačka na meču u Borči bila je defanzivna linija tima koji vodi Zoltan Sabo.

„U odbrani smo daleko manje grešili nego li protiv OFK."

"Vasiljević nam je uneo neophodnu sigurnost, ali su i drugi momci iz zadnje linije odigrali daleko požrtvovanije i koncentrisanije. Ispoštovali su ono na čemu insistiramo na treninzima i Borča nam nije stvorila niti jednu ozbiljnu priliku iz igre. U ovom segmentu se i krije razlog prvog boda u 2012. godini.“ zaključio je šef struke Hajduka.


Ne propustite