Kuljani prešli ''sa reči na dela''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.06.2012.
22:48
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Kulski Hajduk promovisao danas još dvojicu fudbalera koji su iz omladinskog pogona prekomandovani u prvi tim.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Posle Sušića, Krnete, Pejovića, Varge, Vorkapića, direktor Omladinske škole Milan Sredanović danas je u Pres sali Hajduka ponosno predstavio još dva izdanka kulskog superligaša.

Milan Mirosavljev i Boris Grozdić stavili su potpise na stipendijske ugovore, uz vremensko važenje od tri godine.

''Prelazimo sa reči na dela. Ova sedmorka predstavlja našu budućnost i na ovim potpisima svakako ne mislimo stati. Mirosavljev i Grozdić su Kuljani, naša deca, i kome ćemo pružiti šansu ako ne sopstvenim izdancima?

Na njima je sada samo da rade. Biće priključeni radu prvog tima, a postoji i velika šansa da pođu sa seniorima na ključni deo priprema, koji ćemo obaviti na Tari od 11. do 25. jula'', izjavio je Sredanović.

Boris Grozdić rođen je 1996, igra na poziciji štopera, a proteklu sezonu proveo je kao standardni prvotimac omladinskog sastava Hajduka.

Milan Mirosavljev rođen je 1995, igra na poziciji napadača, a dosadašnji je član kadetskog sastava kulskog tima. U Kvalitetnoj ligi Vojvodine zauzeo je mesto najboljeg strelca minule sezone, postigavši čak 30 golova.

Osim njih dvojice, na raspolaganje šefu struke Veličku Kaplanoviću biće stavljeni i Ervin Hodonicki (21), zadnji vezni fudbaler Srbobrana, kao i Vladimir Veteha (20), ofanzivni vezni igrač iz Šida.


Ne propustite