Kuljani se oslanjaju na mladost

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.07.2013.
19:28
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbalski klub Hajduk doveo je dvojicu ofanzivnih fudbalera koji zajedno imaju neku godinu više od najiskusnijih igrača u timovima Jelen Superlige.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo obećano prilikom promocije Petra Jelića, fudbalski klub Hajduk iz Kule doveo je u svoje redove dvojicu fudbalera napadačke vokacije.

Radi se o talentovanim mladim igračima Ivanu Dragićeviću i Urošu Nenadoviću kojima je trener Kuljana prognozirao uspešnu karijeru u najjačim srpskim klubovima.

"Doveli smo dvojicu mladih, perspektivnih igrača koji imaju potencijal i da se ne uobraze predviđam im budućnost u našim najjačim klubovima. I jedan i drugi imaju potencijal: brzinu, snagu, dobru su školu prošli te su i tehnički obučeni i sada je na njima da se adaptiraju na seniorski fudbal i nadam se da će veoma brzo da se uklope u naš sistem rada" rekao je Milan Milanović na promociji dvojice pomenutih fudbalera.

Dragićević je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde dok je Nenadović fudbaler koji je od petlića član reprezentativnih selekcija Srbije.

Njih dvojica bi Hajduku trebalo da nadomeste ubojitost u napadu koja je izgubljena odlaskom Lazara Veselinovića i Nenada Adamovića u Dinamo iz Minska.

Ne propustite