Kuljani traže antidoping kontrolu pre derbija

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.04.2012.
16:05
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbalski klub Hajduk iz Kule uputio je zvaničan zahtev da se pred veliki vojvođanski derbi obavi antidoping kontrola svih aktera meča kako bi sve bilo regularno u susretu sa Vojvodinom.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Kuljani su obezbedili sve uslove da se pred subotnji duel sa Vojvodinom obavi antidoping kontrola a o tome su obavestili i nadležne organe.

Svi u klubu žele da navijači prisustvuju spektaklu na stadionu kraj "Kišovog kanala" ali se prisećaju situacija iz prošlosti kada je u duelima sa Vojvodinom dolazilo do spornih momenata koji su štetili klubu iz Kule.

Jesenji deo prvenstva i gostovanje u Novom Sadu jedno je od onih koje u Kuli ne mogu da zaborave. Arbitar Mažić je na tom meču dosudio nepostojeći jedanaesterac za Vojvodinu i isključio Fejsu u 14. minutu meča što je uticalo na krajni ishod tog susreta, smatraju čelni ljudi Hajduka.

Veruju da se takve scene neće ponoviti na sutrašnjem meču i da će pokazati da je Hajduk "ponos ravnice" kako navijači tog kluba tvrde.

Karavan generalnog sponzora Superlige gostovao je juče u Kuli gde je dočekan na najbolji mogući način a u okviru takmičenja Jelen "Superšut" novi rekord kluba postavio je Aleksandar Čovin.

On je uputio udarac ka golu brzinom od 131 km/h što je za četiri kilometra brže od prošlogodišnjeg rekorda.

Duel sa Vojvodinom Hajduk igra u subotu sa početkom od 16 časova.

Ne propustite