Kuljani ''upalili motore''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.01.2012.
19:28
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Prozivkom u klupskom restoranu, fudbaleri Hajduka danas su i zvanično počeli pripreme za nastavak sezone. Pojačan sastav nagoveštava još bolja izdanja na proloeće.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Zimska pauza završena je za fudbalere kulskog Hajduka, koji su danas počeli sa radom u sklopu priprema za drugi deo superligaške sezone.

Igrače je najpre pozdravio predsednik kluba Zoran Osmajić, koji im je, uz najlepše želje povodom novogodišnjih i božićnih praznika, obećao i adekvatne uslove za kvalitetno sprovođenje priprema, a stručnom štabu ''samostalnost u radu''.

Prvi deo priprema obaviće se na pomoćnim terenima na Vašarištu, dok će se nebazični period obaviti na jednoj od dve strane destinacije, koje će biti poznate narednih dana.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo od igrača očekuje ''pošten odnos prema radu'', najavljujući ''oštar tempo'' tokom zimskih priprema. Njemu će u sprovođenju plana i programa priprema značajno pomagati i novoimenovani kondicioni trener Branko Đaković.

Prozivci su prisustvovali sledeći igrači: Brać, Perić, Latinović, Fejsa, Kovačević, Kiš, Pauljević, Vasiljević, Mujdragić, Lalić, Čovilo, Bubalo, Bošković, Maksimović, Ćovin, Avrić, Novković, Goločevac, Pejović, Dabić, Hadžibulić, Paunović.

Jovanović je dobio produženi odmor iz ''posebnih razloga'', a prvom timu su priključeni i igrači iz omladinskog pogona: Varga, Mezei, Baletić, Vorkapić, Sušić.

Kad je u pitanju prelazni rok, Hajduk su već pojačali napadač Danilo Pejović (18) iz Njegoša (Lovćenac), 24-godišnji štoper Nemanja Dabić iz somborskog Radničkog, Aleksandar Vasiljević, doskorašnji štoper Jagodine i bivši vezista Slobode iz Užica Njegoš Goločevac.

Odlazaka za sada nije bilo, i pored interesovanja za Hadžibulića, Fejsu, Maksimovića i Branka Pauljevića, a napadač Vujaklija je blizu odlaska na pozajmicu u ekipu Banata.




Ne propustite