Kuljanima plate po zasluzi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.01.2013.
20:26
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Na prozivci obavljenoj na početku priprema za novu sezonu, fudbalerima Hajduka obratio se i predsednik kluba Zoran Osmajić, koji im je otkrio i značajne novine kad su u pitanju zarade.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

U kulskom Hajduku odlučili su se za neke novine koje će uvesti od početka godine kad su u pitanju finansije, odnosno obaveze prema igračima.

U želji da igrače dodatno motiviše da daju sve od sebe za što bolje rezultate ekipe u prolećnom delu sezone, prvi čovek kluba Zoran Osmajić otkrio je na prozivci na koji način će ubuduće plaćati fudbalere.

''Ove polusezone plate će biti prema zasluzi - kako i koliko igraš toliko ćeš i biti plaćen. Mislim da možemo biti hit prolećnog dela prvenstva, jer smo pojačanja doveli na pozicije na kojima smo bili 'tanki'. Vaše je da slušate trenere, a veoma bitno je da napravimo atmosferu koja će pokazati da se gine za ekipu. A to nam je falilo prošle godine. Mlađi da slušaju starije i da već od početka proleća pokažemo zube'', izjavio je Osmajić.

Učinkom u prelaznom roku zadovoljan je i trener Milan Milanović. Očekuje se još dolazak atraktivnog Španca Suaresa, ali i još dvojice mladih igrača, kao i nekoliko stranaca koji će biti na probi.

''Pojačali smo se u napadu i u odbrani. Ako to učinimo i u veznom redu, moje će zadovoljstvo biti potpuno. Imamo još nekoliko igrača na probi, iščekujemo i strance koji će nam se priključiti do puta u Hrvatsku. Izvršili smo selekciju i radimo planski, u skladu sa stanjem na srpskom fudbalskom tržištu'', poručio je Milanović.



Ne propustite