Kup – Debitant traži mesto u finalu (20.30)

Autor: Miloš Marković
subota 12.05.2012.
15:30
Izvor: Sportske.net

Drugi meč polufinala Kupa Srbije koji se održava u Boru donosi duel između debitanta u finalnim turnirima, ekipe Spartaka Vojputa, i prekaljenog tima Jugovića iz Kaća.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Polufinale Kupa Srbije donosi velika uzbuđenja rukometnoj javnosti.

Nakon duela između Partizana i Kolubare, na scenu od 20.30 stupaju Spartak – Jugović.

Na jednoj strani stoji debitant na finalnim turnirima koji je samim dolaskom u Bor ostvario veliki rezultat, obzirom da je u pitanju ekipa koja nastupa u Prvoj ligi Srbije.

Plasman u polufinale je istorijski uspeh za naš klub i mi ćemo učiniti sve što možemo da savladamo Jugović. Plasman u finale bi mogao da znači i izlazak u Evropu, što bi bio izuzetno veliki rezultat za nas.”, rekao je trener Spartak Vojputa Vuk Roganović.

Da debitantu nikako neće biti lako svedoči činjenica da je protivnička ekipa, ekipa Jugovića, tim sa izuzetno velikim i bogatim iskustvom, koja zna kako se igraju završnice turnira,a li i kako se osvajaju trofeji.

Izabranici Vladana Jordovića igraju dobro u poslednje vreme, žele da nastave sa serijom i obezbede plasman u finale.

“Verujem da uz maksimalnu koncentraciju i pravi pristup meču možemo da savladamo ekipu Spartaka. Dobro poznajemo našeg protivnika, radi se o skupu iskusnih superligaških igrača prema kojima imamo veliki respekt.”

Ipak, verujem da od nas zavisi i od našeg pristupa meču.”, poručuje Vladan Jordović.

Da podsetimo, drugi polufinalni meč Kupa Srbije između Spartaka Vojputa i Jugović Unimeta igra se večeras od 20.30.

Finale se igra sutra.


Ne propustite