Kup - Jagodina i Zaječar u finalu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.05.2012.
21:38
Izvor: Sportske.net

Danas su u Zaječaru odigrani polufinalni mečevi rukometnog Kupa Srbije za žene. Nije bilo iznenađenja pošto su Jagodinke i Zaječarke lako došle do pobeda i obezbedile borbu za trofej.

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Prvi meč današnjeg programa, završnice rukometnog Kupa Srbije, igran je od 17 časova a protivnici su bili Jagodina i Knjaz Miloš.

Jagodinke su bile ubedljive i rezultatom 27:16 (13:5) obezbedile plasman u finale. U pobedničkoj ekipi istakla se Marina Dmitrović koja je postigla sedam pogodaka, dok je u Knjaz Milošu najbolja bila Ranković Milica postigavši pet golova.

Drugi polufinalni meč privukao je mnogo više pažnje pošto je domaćin turnira igrao protiv Naise.

Ipak, izostala je neizvesnost pošto su Zaječarke bile znatno nadmoćniji protivnik i na kraju zasluženo slavile 24:41 (11:16). Naisa je na poluvremenu još uvek imala prihvatljiv rezultat ali je drugo poluvreme srušilo svaku nadu Nišlijki da mogu do senzacije.

Tako će se u finalnom meču, koji je na programu u nedelju, za trofej u Kupu boriti rukometašice Zaječara i Jagodine. Prednost će biti na strani Zaječarki zbog činjenice da se meč igra u "Kraljevici."

Ne propustite