Kup - Penal lutrija odvela Vošu u 1/4 finale

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.10.2013.
18:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale nacionalnog Kupa Srbije savladavši Novi Pazar tek nakon penal serije na "Karađorđu".

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Četvrti meč osmine finala nacionalnog Kupa Srbije igran je u Novom Sadu, gde je Vojvodina dočekala Novi Pazar.

Iako je za 90 minuta igre na "Karađorđu" viđen veliki broj prilika, konkretniji su bili gosti, utakmica je završena rezultatom 0:0 pa se pristupilo izvođenju penala gde se domaći tim snašao bolje i slavio sa 3:0.


U prvom delu meča Novi Pazar je imao tri šanse ali nije uspeo da ih materijalizuje dok je Vojvodina najbolju propustila u nadoknadi vremena.

Tako se, shodno pravilima Kupa, pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Penal seriju otvorio je Vranješ pogodivši za prednost Vojvodine.

Arsenijević nije bio precizan pa je Vojvodine golom Škuletića duplirala prednost. Mutavdžić je drugi izveo penal za Novi Pazara ali je njegov prvi udarac završio na ruci Srđana Žakule, a potom je prilikom ponovljenog udarca Mutavdžić poslao loptu preko gola.

Radoja je postigao treći pogodak za Vojvodinu a Rusmir je promašajem u trećoj seriji poslao Novosađanje u četvrtfinale nacionalnog Kupa.

Ne propustite