Kup - Pobede Zvezde, Vizure, TENT-a i Spartaka

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.12.2012.
00:00
Izvor: Sportske.net

U konkurenciji odbojkašica u utorak su na programu bili prvi četvrtfinalni mečevi Kupa Srbije. Pobede su ostvarile Zvezda, Vizura, TENT i Spartak. Revanši u četvrtak i petak.

wienerliga.org
wienerliga.org

Povezane vesti

Branilac trofeja u Kupu Srbije bez problema je ostvario pobedu u prvoj četvrtfinalnoj utakmici.

Odbojkašice Crvene zvezde savladale su Kolubaru u Lazarevcu sa 3:0 a najbolja u redovima pobedničke ekipe bila je Ana Bjelica sa 19 poena. Zvezda bi tako trebalo već u petak da potvrdi plasman u polufinale ukoliko na svom terenu savlada Kolubaru i drugi put.

Pored Zvezde pobede su ostvarile i odbojkašice Vizure, TENT-a i Spartaka. Vizura je na svom terenu savladala Železničar iz Lajkovca sa 3:1 a istim rezultatom salavio je Spartak iz Subotice na gostivanju Jedinstvu iz Užica.

TENT je na svom ternu tukao Varadin sa 3:0 a revanš susreti na programu su u četvrtak i petak.

Plasman u polufinale izboriće ekipa koja bude imala dve pobede a u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik.

Ukoliko je set količnik identičan, plasman na finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik. U slučaju da je i poen količnik identičan, o plasmanu u polufinale će odlučiti 'zlatni set'.

Ne propustite