Kup Srbije - Finalisti hvale jedni druge, kome će na kraju pripasti trofej?

Autor: Beta Beta
utorak 06.05.2014.
13:20
Izvor: Beta

Dan uoči finalne borbe za trofej Kupa Srbije, treneri Vojvodine i Jagodine izneli su svoja očekivanja na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine i Vojvodine ocenili su danas da je finale Kupa uz "večiti" derbi između Crvene zvezde i Partizana najveći sportski događaj u Srbiji i istakli da se i jedni i drugi nadaju trofeju u tom takmičenju.

"Ova utakmica, koja sada već postaje ;esta, svakako je jedan od najlepših sportskih događaja u Srbiji. Želim da svi akteri doprinesu da napravimo lepu atmosferu i učinimo ovaj događaj još boljim", rekao je trener Jagodine Mladen Dodić na zajedničkoj konferenciji za novinare uoči finala Kupa na stadionu Partizana.

Jagodina je proše sezone osvojila Kup pobedom upravo protiv Vojvodine sa 1:0, a Dodić je kazao da Jagodina ima veliki motiv i obavezu da odbrani taj trofej.

"Vojvodina je jedna veoma dobro ukomponovana ekipa sa dosta mladosti i talenta, a isto tako i iskustva. Siguran sam da je pred njima svetla budućnost. Oni su posle zimskih promena u klubu mnogo brže od očekivanog došli do željene igre", kazao je trener Jagodine.

Dodić je, takođe, istakao da Vojvodina "možda igra i najlepši fudbal u Srbiji".

Trener Vojvodine Branko Babić rekao je da novosadska ekipa ima obavezu da se bori za prvi trofej srpskog Kupa.

"Jedina obaveza mojih igrača je da igraju fudbal, da se bore i da pokušaju da osvoje prvi Kup za Vojvodinu u istoriji kluba. Mi smo jedan novoukomponovani tim, za razliku od prošle godine, ali želja je opet velika", rekao je Babić.

Prema njegovim rečima, predstojeća utakmica jeste veoma važna, ali će "fudbal da se igra i posle te srede".

"Ono što treba svi akteri na terenu da doprinesu, jeste zabava i dobra igra jer je to ono što nedostaje srpskom fudbalu. Jagodina je super ekipa, koja je na okupu već tri godine, uz veoma mali broj promena. Oni su tim koji igra organizovano u odbrani i najveći problem će biti to probiti", kazao je Babić.

Finale Kupa Srbije između Jagodine i Vojvodine igraće se u sredu od 20.00 na stadionu Partizana u Beogradu.

Ne propustite