Kurćubić: "Igraćemo za Subotičane"

Autor: Beta Beta
utorak 21.05.2013.
15:14
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka Petar Kurčubić rekao je danas da subotička ekipa želi da se pobedom nad OFK Beogradom oprosti od domaćih navijača.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka u sredu igraju svoj poslednji meč na domaćem terenu u tekućoj sezoni.

Trener Kurćubić poručio je da želi da se pobedom spusti zavesa na mečeve igrane "kod kuće" čime bi se i navijačima odalo priznanje za podršku koju su pružali ekipi.

"Poslednja utakmica pred našim navijačima u ovoj sezoni. Naša želja je da ih bude što veći broj i da uspešno pred njima završimo ovu sezonu", rekao je Kurčubić na konferenciji za novinare u Subotici.

Spartak u okviru 29. kola Superlige Srbije sutra od 17 sati dočekuje OFK Beograd.

Kurčubić je rekao da će njegovi igrači, bez obzira što utakmica nema veći takmičarski značaj, naći motiv da pobede i da nastave seriju bez poraza od pet utakmica, kao i da zauzmu što bolje mesto na tabeli na kraju sezone.

"Poštujemo i respektujeno ekipu OFK Beograda, trenutno su iznad nas na tabeli, ali mislimo da imamo snage da ih pred domaćom publikom pobedimo", rekao je trener Spartaka.

Kurčubić je kazao da u utakmici protiv OFK Beograda neće moći da računa na Vladimira Torbicu, koji se nije oporavio od povrede, kao ni na Slobodana Novakovića, kome sledi duža pauza.

Ne propustite