Kurćubić: ''Partizanu čestitke na jesenjoj tituli, nama na sjajnoj jeseni''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.12.2012.
18:13
Izvor: Sportske.net

Trener Spartaka zadovoljan epilogom današnje utakmice protiv Partizana, a posle meča je, uz čestitke svojim igračima, Partizanu poželeo uspeh protiv Rubina na oproštaju od Lige Evrope, ali i pohvalio ambijent na tribinama.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Od dolaska Petra Kurćubića, Spartak je zaigrao kao preporođen, a snagu ove ekipe na svojoj koži su osetili i fudbaleri Partizana, koji su danas morali da se zadovolje samo jednim osvojenim bodom.

Iskusni trener Subotičana je posle meča imao dosta razloga za zadovoljstvo, ne samo zbog današnje utakmice, nego zbog rezultata tokom čitave jesenje sezone.

''Partizan je zasluženo vodio posle prvog poluvremena, a mi smo u prvih 15 minuta drugog poluvremena odigrali možda i najbolje, ali smo u tom pereiodu primili drugi gol.

Srećom, bili smo borbeni, moji igrači su pokazali veliko srce i za to smo na kraju i nagraćeni osvajanjem boda. Partizanu čestitam na jesenjoj tituli, a mojim igračima na jednoj fenomenalnoj jeseni.

Pohvalio bih i ambijent na našem stadionu, bilo je milina igrati i navijači su u velikoj meri zaslužni što smo do kraja pokazali veliku borbenost i uspeli da osvojimo bod'', izjavio je Kurćubić.

Na kraju konferencije za novinare, trener Spartaka je svom kolegi Vermezoviću poželeo i uspeh protiv Rubina u šestom kolu Lige Evrope.

''Pa, Vermeze, još jednom čestitam na jesenjoj tituli, a sad probajte još ove Ruse pobedite...'', poželeo je crno-belima sreću Petar Kurćubić.


Ne propustite