Kurćubić: ''Pobeda nad Jagodincima kao šlag na tortu''

Autor: Darko Mitrović
petak 16.11.2012.
20:20
Izvor: Sportske.net, fkspartakzlatiborvoda.com

U Spartaku izuzetno motivisani pred meč sa Jagodincima, koji su im ''dužnici'' iz prošle sezone kada su oba puta bili bolji od subotičkih ''Golubova''.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Od dolaska Petra Kurćubića na mesto šefa struke, Spartak je bukvalno zaigrao kao preporođen, pa iskusni stručnjak veruje da će njegovui igrači i protiv Jagodine u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu prikazati još jednu odličnu predstavu.

Poseban motiv za Subotičane predstavlja činjenica da su u prošloj sezoni oba puta poraženi od sutrašnjeg rivala.

''Jagodina se već dve godine nalazi u samom vrhu srpskog fudbala, i ove godine su ekipa koja konkuriše za izlazak na međunarodnu scenu. Naš protivnik je primio samo sedam golova u tekućem prvenstvu što dovoljno govori o njihovoj čvrstoj igri  i dobroj odbrani. Imamo izuzetno negativan skor u prošloj sezoni od dva poraza sa gol razlikom od 0:7.

U pretprošlom kolu savladali su Crvenu zvezdu u Beogradu, a kod nas dolaze posle iznenađujućeg poraza od Smedereva na svom terenu.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica, ali mi želimo do pobede i u ovoj utakmici. Nismo ništa menjali u pripremi u odnosu na dosadašnje utakmice. Želimo ponovo da odigramo dobru i napadačku utakmicu i da pobeda protiv Jagodine bude kao šlag na tortu na ono što smo do sada uradili
'', izjavio je trener Spartaka Petar Kurćubić.

Ne propustite