"Kuvanje" na sredini tabele - plus za srpski fudbal

Autor: Filip Mitrović
subota 17.03.2012.
15:39
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor Srbije i Crne Gore Ilija Petković smatra da su mečevi Jelen Super lige dobili na neizvesnosti. što nije bio čest slučaj prethodnih godina.

sport.interia.pl
sport.interia.pl

Povezane vesti

Ilija Petković je prošlog vikenda izjavio da je Prtizanovih plus 8 veliko kao dva Mont Everesta, međutim trenutnih šest bodova razlike drastično menja sliku.

Legenda OFK Beograda ističe da je novi kvalitet srpskog fudbala neizvesnost, ali da kazne klubova da igraju bez publike neće doneti ništa dobro, naročito posle lepih uvodinih poseta početkom proleća.

"Sve se vratilo u ustaljeni kolosek kada su večiti u pitanju. Međutim, kuva u sredini tabele i to je veliki dobitak za našu Ligu."

"Mečevi su nepredvidivi, niko se ne predaje i takav pristup može da donese samo još više iznenađenja. Nije na meni da sudim, ali prvo zovemo publiku da se vrati na stadione, a zatim ih kažnjavamo. Ima i drugih metoda sankcija osim zatvaranja stadiona, ali to nije naša priča." rekao je popularni "Petko".

Petković smatra da će borba za četvrtu poziciju na tabeli i izlaz na evrposku scenu biti žestoka, a najveće šanse daje RAdničkom 1923 zbog kontinuiteta dobrih igara .

Ne propustite