Kuzeljević: "Još tri koraka do Evrope"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.04.2012.
22:41
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca danas su propustili idealnu priliku da pobedom nad OFK Beogradom umaknu Vojvodini na šest poena razlike. Trener Kuzeljević istakao je da uprkos remiju Radničkom ostaje još tri koraka do učešća u kvalifikacijama za Ligu Ev

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Prazne tribine na stadionu u Kragujevcu svakako su bile otežavajuća okolnost za domaćina koji je igrao protiv raspoloženog protivnika sa Karaburme.

Slavenko Kuzeljević nakon meča nije bio preterano zadovoljan igrom svojih fudbalera a posebno je apostrofirao greške koje iskusne ekipe ne smeju da prave. Ujedno, zabrinuo ga je i loš početak utakmice.

"...Kasnije smo stali na loptu i na vreme dali gol. Potom smo igrali nepovezano, sa dosta grešaka, bezidejno i nismo ličili na sebe u drugom poluvremenu. Sve je to uslovilo da primimo gol tamo gde ne bismo smeli to sebi da dopustimo. U nekom delu, koji se može okarakterisati kao nokaut faza, ponovili smo greške, tako da je krajnji rezultat realan" rekao je Kuzeljević.

Iskusni stručnjak poručio je igračima da zaborave na današnji meč i da se fokusiraju na tri predstojeća duela koji će biti odlučujući za ostvarenje ambicija koje Radnički gaji ove sezone.

"Pokušaćemo da u naredna tri kola zadržimo poziciju koja nas vodi u Evropu, bez obzira na rezultat sa OFK Beogradom" završio je Kuzeljević.

Radnički se u okviru 28. kola Jelen Superlige sastaje sa Jagodinom a nakon toga slede dueli sa Partizanom i Radom.

Ne propustite