Kuzeljević nahvalio igrače, Bekvalac sumnja u regularnost

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.04.2012.
21:47
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Susret koji je za obe ekipe nosio veliki ulog završen je pobedom Radničkog. Trener Kragujevčana prezadovoljan je odnosom igrača prema igri na današnjem meču dok strateg Pazaraca sumnja da je njegova ekipa oštećena kod penala za Radnički.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Darko Spalević presudio je danas svojim golovima ekipi Novog Pazara a Radnički doveo na treću poziciju koja garantuje izlazak na Evro scenu. Nije bilo lako dobiti motivisane Pazarce koji se bore za opstanak u ligi ali su na kraju slavili Kragujevčani.

Treneri obe ekipe složili su se da je meč bio veoma važan, samim tim i težak, za oba tima ali više razloga za zadovoljstvo na kraju je imao Slavenko Kuzeljević, strateg Radničkog iz Kragujevca.

"Čestitam mojim igračima na izuzetnom odnosu i zalaganju. Mislim da smo prvo poluvreme i jedni i drugi smo igrali strpljivo, nastavk smo korketno otovrili, ali nismo uspeli da iskoristimo stvorene prilike. Iz naše nesmotrenosti, posle polukontre, primili smo gol, koji nas je u neku ruku na vreme trgao, posle čega smo uspeli da na željenjni način utakmicu privedemo kraju" rekao je Kuzeljević nakon meča.

Sa druge strane, Dragoljub Bekvalac istakao je kako je dosuđeni jedanaesterac za Radnički prelomio meč ali da nije siguran da je bilo razloga da se dosudi najstroža kazna.

"Jedna teška utakmica, sa izuzeno kvalitetnim rivalom. Znali smo da ne možemo da se branimo, krenuli smo da napadnemo pogotovu u drugom poluvremenu. Pogledaću snimak oko situacije oko penala za Radnički, nije mi baš najjasnija ta odluka" poručio je iskusni Bekvalac.

On je za kraj dodao da, srećom, Pazar još uvek odlučuje o svojoj sudbini te da je najbolje da se ekipa okrene duelu koji ih očekuje u sredu.

Ne propustite