Kuzeljević: "Ne koristimo glavu", Nikolić: "Važna pobeda"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.08.2012.
20:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Treneri Rada, i Radničkog iz Kragujevca, imali su različita viđenja današnjeg premijernog duela u novoj sezoni Jelen Superlige.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Rada savladali su Radnički iz Kragujevca u uvodnom meču domaćeg šampionata. Beograđani su na Banjici bili bolji rival i slavili rezultatom 2:0.

Nako meča, treneri ekipa imali su različita viđenja današnje utakmice. Marko Nikolić nije krio zadovoljstvo ostvarenom pobedom dok je Slavenko Kuzeljević kritikovao ponašanje svojih izabranika.

"Teška i važna utakmica za ovaj jako mlad tim u ovom izmenjenom i mladom sastavu. Čini mi se da je bila dobra utakmica, prečke, vrhunske odbrane, prvi gol iz lepe akcije, od tada smo kontrolisali igru. bilo je jako teško" rekao je Marko Nikolić.

Slavenko Kuzeljević bio je nezadovoljan odsustvom smirenosti nakon primljenog gola a zasmetalo mu je kako je odbrana odradila svoj posao.

"Napravili smo mnogo propusta. Ne može da se kaže da nismo želeli pobedu, ali glava mora mnogo više da se koristi. Pogotovo posle gola počeli smo da igramo bez ikakvog rezona, stihijski i, kad se sve sabere, Rad je maksimalno iskoristio naše greške" konstatovao je Kuzeljević.

Rad će u drugom kolu imati veoma težak posao pošto će gostovati Crvenoj zvezdi dok će Radnički na "Čika Dači" ugostiti Novi Pazar.

Ne propustite