Kuzeljević pred Partizan: ''Borićemo se, pa šta bude!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.04.2014.
12:12
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Fudbalski praznik sprema se u Ivanjici za vikend, jer im u goste dolazi aktuelni šampion, ekipa Partizana, uzdrmana remijem sa Vojvodinom u prošlom kolu.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Najavljujući meč sa Partizanom u okviru 23. kola Superlige, trener Javor Matisa Slavenko Kuzeljević naglasio je da će obe ekipe biti pod pritiskom - Partizan zbog sve većeg zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, a Ivanjičani zbog grčevite borbe za opstanak koju vode ovog proleća.

Ipak, on veruje da će njegov tim pružiti žestok otpor šampionu i da će gledaoci prisustvovati zanimljivoj i neizvesnoj utakmici.

"Znamo da je interesovanje veliko od strane navijača i novinara, ali mi se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu. Partizan nakon remija sa Vojvodinom ima pritisak moranja, a ni nama situacija nije mnogo bolja, ali borićemo se pa šta bude.

Nadam se da će moji momci zadržati pozitivnu atmosferu koja vlada u timu i nastaviti sa odličnim treninzima. Partizan je favorit, ali sam veoma zadovoljan radnom atmosferom koja krasi ove momke, i ako pružimo maksimum na terenu, utakmica može biti veoma neizvesna"
, rekao je Kuzeljević.

Opasnost po gol Partizana svakako će biti napadač Marko Docić, koji poručuje da je Javor Matis spreman da pokvari planove crno-belima.

''Daćemo maksimum, imamo respekt prema šampionu, jer uz Škuletića i Ilića to je tim koji dolazi po tri boda u Ivanjicu. Na nama je da im osujetimo planove'', jasan je Docić.


Ne propustite