Kuzeljević prozivao, prvotimaca nigde...

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.01.2013.
16:49
Izvor: Beta

Fudbalski klub Novi Pazar počeo je danas pripreme za prolećni deo sezone u Superligi Srbije, a prvom treningu koji je predvodio novi trener Slavenko Kuzeljević prisustvovalo je 19 igrača.

fk novi pazar
fk novi pazar

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone ali se novi trener tog superligaša susreo sa problemom već pri prozivci igrača.

Među okupljenima nije bilo većine prvotimaca pa je Kuzeljević kao prvi zadatak najavio preispitivanje statusa svih igrača u klubu.

"Prvo što ćemo preduzeti su razgovori sa onim fudbalerima koji imaju nedoumice oko svog statusa u klubu", rekao je Kuzeljević na obraćanju novinarima.

Treningu u sportskom centru Šutenovac prisustvovali su, uglavnom, igrači iz mlađih selekcija novopazarskog superligaša, kao i Emir Lotinac, Vladan Đogatović, Admir Kecap i Ibrahim Arifović.

"Ovih dana ćemo sagledati šta nam je još neophodno da bi spremni dočekali nastavak prvenstva. Uz kvalitetan rad, igrački kadar, stručni štab, igrači i navijači moraju biti jedinstveni na svim polijima", ocenio je Kuzeljević.

Današnjoj prozivci prisustvovali su Dalibor Divac i Sandi Šahman, fudbaleri koji se nalaze na probi u Novom Pazaru.

Golman Divac (24) je tokom jeseni branio za srpskoligaški sastav Srema iz Sremske Mitrovice, dok je Šahman (25) ofanzivni igrač iz BiH sa poslednjim angažmanom u nemačkom petoligašu Siltu.

Novopazarci će, posle uvodnih priprema u svom gradu, otputovati u Antaliju i tamo će se spremati od 3. do 17. februara.

Novi Pazar trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Superlige, sa samo tri boda više od Radničkog iz Kragujevca koji se nalazi u zoni ispadanja.

Ne propustite