Kuzeljević: "U Subotici ćemo se odužiti navijačima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.03.2012.
16:44
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

U prostorijama fudbalskog kluba Radnički 1923 održana je konferencija za medije uoči susreta sa Spartakom iz Subotice. Tom prilikom "kormilar" Radničkog Slavenko Kuzeljević poručio je da će meč biti težak ali da su tri boda dostižna.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

U 17. kolu Jelen Superlige fudbaleri Radničkog iz Kragujevca gostuju Spartaku u Subotici a to će biti prilika za oba tima da poprave utisak nakon loših izdanja u prvom kolu prolećnog dela prvenstva.

Ove dve ekipe sastale su se dva puta tokom jesenjeg dela šampionata ali su oba duela završena nerešenim rezultatom. Najpre u drugom kolu prvenstva, bilo je (1:1) u Kragujevcu a isti rezultat bio je i u Kup duelu u Subotici ali je Spartak prošao na penale.

Ti podaci govore da se i od predstojeće utakmice može očekivati velika neizvesnost i ujednačena borba. Tako misli i trener Kragujevčana.

"Očekuje nas teška utakmica i rival koji će biti maksimalno strpljiv i motivisan. Treba se odužiti navijačima jer su punili tribine i bili uz nas sve ovo vreme. Mi ćemo naravno dati svoj maksimum i doći do prepoznatljive igre, a pozitivan rezultat neće izostati" istakao je Kuzeljević.

Svoje viđenje predstojećeg duela izneo je i prvotimac Miljan Mutavdžić.

"Povratkom Spalevića dobićemo mnogo, jer on dosta znači ekipi u toku igre. Protivnik će biti jako motivisan, jer takodje želi mesto koje vodi u Evropu. Nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici i naravno pozitivnom rezultatu" rekao je Mutavdžić.

Utakmica u Subotici na programu je u subotu 10. marta sa početkom od 14 časova.

Ne propustite