Kvoterbek Vukova najbolji u ligi

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.04.2012.
20:49
Izvor: Sportske.net, saaf.rs

Sezona u "Sportklub" Superligi Srbije polako odmiče a nakon trećeg vikenda kvoterbek Vukova Lens Krizin neprikosnoven je po broju tačdaunova u kojima je participirao.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Amerikanac iz redova ekipe SBB Vukovi ubedljivo vodi na listi najkorisnijih bacača Superlige Srbije. Do sada je odigrano tri vikenda a Lens Krizin ima samo jednog konkurenta koji bi u nastavku šampionata mogao da mu parira po broju tačdaunova u kojima je učestvovao što bacanjem, što trčanjem.

Lens Krizin za sada je vodeći na listi sa 10 tačdaunova od kojih je kod osam bio asistent a dva je sam postigao trčanjem. Na drugom mestu za sada se dobro drži i parira Krizinu kvoterbek ekipe Mozzart Wild Bersa Met Džekson.

On ima samo jedan tačdaun manje od sunarodnika Krizina i nalazi se na drugom mestu sa devet tačdaunova. Met Džekson je bio jednako uspešan kao Krizin kada su bačeni tačdaunovi u pitanju ali je samo jednom trčanjem postigao poene za Wild Bearse.

Od domaćih kvoterbekova treba izdvojiti mladog Vojislava Milenkovića koji je zabeležio šest tačdaun pasova za svoju ekipu Pantersa iz Pančeva.

Interesantno je da za prvoplasiranim kvoterbekom lige Milenković zaostaje samo dva tačdauna ali je Pančevo odigralo jedan meč manje od Vukova.

Ne propustite