Laković: "Borčev stadion strateški važan"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.01.2014.
19:37
Izvor: Sportske.net

Generalni sekretar FSS i direktor svih reprezentativnih selekcija Savo Milošević posetili su gradilište na stadionu Borca u Čačku i tom prilikom poručili da će, po završetku radova, stadion kraj Morave imati veliku stratešku važnost za srpski fudbal.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Borac i Grad Čačak danas su ugostili generalnog sekretara FSS i direktora svih reprezentativnih selekcija.

Zoran Laković i Savo Milošević obišli su stadion Borca koji bi u predstojećem periodu trebalo da postane jedan od najlepših u centralnoj i zapadnoj Srbiji.


"Strategija FSS jeste izmeštanje fudbala iz Beograda i formiranje kvalitetnih sportskih centara u kojima će se dobro i stručno raditi sa mladima" rekao je Savo Milošević.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković izjavio je da će, po završetku radova, stadion Borca u Čačku biti multifunkcionalni objekat koji će imati veliku stratešku važnost za srpski fudbal.

"Biće ovo jedan multifunkcionalni kompelks, imaće poslovni, hotelski, administrativni i sportski deo. Od strateške je važnosti da se stadion završi što pre, a namera je da deo reprezentativnih selekcija usmerimo ka Čačku, jer do sada nije bilo uslova za to" istakao je Laković a prenosi agencija "Tanjug".

Borac

Čelnici FK Borac i gradonačelnik Čačka izjavili su da se nadaju povratku "Zebri" u Jelen Superligu zbog čega će biti važno da rekonstrukcija stadiona kraj Morave bude završena u što kraćem roku.

Stadion Borca nalazi se u fazi rekonstrukcije a treba reći da je tokom poslednjih dana 2013. godine završena montaža krova na istočnoj tribini.

FK Borac takmiči se u Prvoj ligi Srbije i nakon prvog dela sezone zauzima petu poziciju na tabeli sa 24 boda, dva manje od drugoplasirane Sloge iz Kraljeva.

Ne propustite