Lalatović: "Da se ne ponovi Radnički"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.03.2014.
19:30
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka iz Kruševca upozorio je svoje izabranike da u duelu sa Donjim Sremom ne smeju da ponove grešku koju su napravili na meču sa Radničkim jer će samo takbim pristupom moći da se nadaju osvajanju sva tri boda.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca nastavljaju borbu za opstanak duelom sa Donjim Sremom koji se trenutno nalazi na 13. poziciji na tabeli.

Sa samo četiri boda više od ekipe koja se nalazi na poziciji koja vodi u baraž za opstanak u ligi, Napredak je primoran da duelu sa Donjim Sremom pristupi kao jako važnom ukoliko želi da se preseli u sigurnu luku.

"Donji Srem je dobar tim i očekuje nas teška utakmica. Da bi smo pobedili, ovaj meč moramo da shvatimo jako ozbiljno. Danas svi igraju fudbal i mi smo se u to uverili, posebno protiv Radničkog iz Kragujevca, gde smo imali rešenu utakmicu a završili smo je nerešeniom rezultatom" rekao je Nenad Lalatović.

Kruševljani u duel sa Donjim Sremom ulaze nakon remija sa Radničkim (3:3) i poraza na "Marakani" (4:1), dok Pećinčani posle prva tri prolećna kola nemaju trijumf ali ni poraz.

"Moji igrači znaju njihove vrline i mane. Mi ćemo pokušati da zabeležimo tri boda, ali neće biti lako, jer nam dolazi u goste ekipa koja možda nema tako zvučno ime, ali njihova snaga govori o tome da u poslednjih šest kola neznaju za poraz. Tabela ne znači ništa, jer oni imaju tim za gornji deo tabele. Pobeda nam je imperativ da bi smo se što pre preselili u gornji deo tabele" poručio je Lalatović.

Strateg Napretka u subotu neće moći da računa na pomoć kapitena Nemanje Krznarića, koji ima parne žute kartone, dok je i nastup Nenada Gavrića pod znakom pitanja zbog jake prehlade.

Duel na stadionu "Mladost" igra se u subotu sa početkom od 16 časova i 30 minuta a karte za utakmicu Napredak - Donji Srem mogu se kupiti po ceni od 100 do 300 dinara.

Ne propustite