Lalatović: ''Kad bi ovako bilo i u prvenstvu...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.02.2014.
18:53
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka Nenad Lalatović ponovo je izneo niz pohvala na račun svojih fudbalera, i to s dobrim razlogom.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Kruševljani su u nedelju prosto deklasirali ruski Torpedo iz Moskve, slavili su sa 3:0, a ako se tome doda i podatak da su u prethodna dva meča na pripremama u Antaliji savladali i ukrajinski Metalurg i ruski Dinamo iz Sankt Petersburga, jasno je zbog čega je novi trener Napretka prezadovoljan dosadašnjim učinkom njegovih fudbalera.

''Pobedili smo finansijski jak, stabilan i odličan tim Torpeda. Jako mi je bitno da sav rad koji ulože na treningu pokažu i na utakmici. Igrači su jako umorni, ali i pored toga pobeda je ubedljiva.

U tri do sada odigrane utakmice postigli smo sedam pogodaka protiv izuzetnih protivnika. Nadam se da ćemo tako nastaviti i kada počne prvenstvo'',
izjavio je Lalatović.

On je podsetio da njegov tim i narednih dana očekuju nove, jake provere, ali s obzirom na atmosferu u ekipi i rad na treninzima, Lalatović ima razloga za optimizam.

''Disciplina je na visokom nivou. I kada su umorni ne pokazuju nervozu, što je odraz dobre pripremljenosti. Atmosfera je fenomenalna i u takvim uslovima je zadovoljstvo raditi'', zaključio je Lalatović.

Ne propustite