Lalatović: ''Mnogi su pričali da će Napredak da ispadne iz lige...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.04.2014.
17:20
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener kruševačkog Napretka Nenad Lalatović još jednom je izrazio zadovoljstvo učinkom njegovog tima ovog proleća i najavio da i u narednim utakmicama do kraja sezone možemo očekivati dobar fudbal od strane njegovih fudbalera.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Posle remija protiv Rada u prošlom kolu, ekipu Napretka u narednom očekuje duel sa još jednim ''davljenikom'', ekipom užičke Slobode, koja takođe vodi grčevitu borbu za opstanak.

Kruševljani su te brige već prebrinuli, ali trener Nenad Lalatović uverava da će ih i protiv Užičana zanimati samo pobeda, iako hvali kvalitete rivala.

''Sloboda ove polusezone igra odlično na strani, skoro da su nepobedivi. Imaju sjajnu polukontru i kontru, i većinu bodova koju su uzeli u ovoj polusezoni uzeli su na strani.

Oni dolaze ovde da traže bodove spasa, jer sledeću utakmicu igraju sa Crvenom zvezdom, ali nas kao klub i mene kao trenera to uopšte ne zanima.
Naš cilj se zna, protiv koga god da igramo mi idemo na tri boda'', poručuje Lalatović.

Lalatović ističe da je ispunio obećanje da će Napredak na proleće osvojiti više bodove nego jesenas, ali i podseća na prognoze koje su ga sačekale od strane mnogih kada je zimus došao u Kruševac.

''Ovo je novi Napredak, mlađi, mnogo bolji. Za Napredak su svi pričali da će ispasti iz lige, mnogi zbog toga nisu hteli ni da dođu u klub, jer odlaskom četvorice standardnih i iskusnih igrača mnogi nisu videli lepu budućnost za Napredak.

Ja sam nasuprot mnogima video sve to i verovao sam u moje mlade igrače, i oni su dokazali da su budućnost ne samo Napretka, već budućnost srpskog fudbala'',
zaključio je trener Napretka.

Ne propustite