Lalatović: "Nadam se rušenju tradicije"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.02.2014.
19:04
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca poručio je da se nada rušenju neugodne tradicije koja je na strani Radničkog iz Kragujevca, kada su međusobni dueli dva tima u pitanju.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz 'Lazarevog grada' u subotu igra svoj drugi vezani meč pred svojim navijačima a protivnik "Čarapana" biće 'komšije' iz Kragujevca.

Napredak na poslednja tri meče sa klubom iz grada na Lepenici ima tri poraza ali Nenad Lalatović smatra da je došao trenutak da se sruši neugodna tradicija.

"Svi igrači su maksimalno spremni i motivisani za subotnji meč. Tradicija nam ne ide na ruku kada su dueli Napretka i Radničkog u pitanju, pogotovu na domaćem terenu, ali tradicija i postoji da bi se rušila. Ja se nadam da će moji igrači, ako ponove igru koju smo videli protiv Jagodine, srušiti tu tradiciju i zabeležiti nova tri boda" rekao je Lalatović.

Kruševljani su u prvom prolećnom kolu savladali Jagodinu rezultatom 2:1 a Nenad Lalatović pozvao je navijače da podrže ekipu i u duelu sa Radničkim.

"Imamo mlad tim, i ja jako verujem u njih, jer oni mogu da pobede svakog u ovoj ligi. To je tim koji predstavlja budućnost za Napredak iz Kruševca i ja se nadam da ćemo opet obradovati naše navijače za koje očekujem da će opet doći u velikom broju i biti opet naš dvanaesti igrač, kao i da ćemo se posle utakmice opet svi radovati pobedi" zaključio je Lalatović.

Strateg Napretka iz Kruševca neće moći da računa na suspendovanog Gavrića u duelu sa Radničkim ali će zato u timu biti sjajni Miloš Bajić koji je u prvom prolećnom kolu postigao evrogol protiv Jagodinaca.

"Bitno je da u utakmicu uđemo maksimalno koncentrisani i da ispoštujemo dogovor pred samu utakmicu, kao i ono što smo uvežbavali tokom ovonedeljnih treninga, i onda rezultat neće izostati. Dolazi nam izuzetno jaka ekipa, ali mi smo sigurni da uz naše navijače i maksimalnu angažovanost možemo da dođemo do tri boda i da se na kraju zajedno radujemo" poručio je Bajić.

Utakmica na stadionu "Mladost" igra se u subotu sa početkom od 16 časova a ulaznice za ovaj meč staju od 100 do 300 dinara.

Ne propustite