Lalatović ostaje pod Bagdalom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.06.2014.
21:13
Izvor: Sportske.net

Fudbalski trener Nenad Lalatović i FK Napredak postigli su dogovor o produžetku saradnje na još godinu dana.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca ući će u narednu fudbalsku sezonu sa istim trenerom koji je vodio ekipu tokom prolećnog dela minulog šampionata.

Nenad Lalatović pristao je da ostane u Kruševcu još godinu dana pa će Napretkova publika nastaviti da gleda poletnu i napadačku igru ekipe iz Lazarevog grada.

"Brzo smo se dogovorili da ostanem još godinu dana u klubu i pravom fudbalskom gradu koji sam zavoleo i osećam se kao kod svoje kuće" rekao je Lalatović za "Novosti".

Dobri rezultati i afirmacija pojedinih mladih igrača doveli su do toga da veći klubovi pokažu interesovanje za nekolicinu prvotimaca koji će verovatno napustiti stadion "Mladost".

"Veliko interesovanje vlada za Nikolu Trujića, Miloša Cvetkovića, Nenada Gavrića i Obenga Regana, najboljim igračima i mi smo spremni da se suočimo sa stvarnošću da oni primene sredinu" konstatuje Lalatović.

Napredak je prethodnu sezonu završio na devetoj poziciji na tabeli sa 35 osvojenih bodova ali nepisano pravilo govori da za povratnika u elitni rang takmičenja druga sezone predstavlja najveći problem pa ostaje da vidimo hoće li Lalatović uspeti da se izbori sa izazovom.

Ne propustite