Lalatović - Paraf na novi ugovor i plan priprema

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.06.2014.
15:38
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Dosadašnji trener Napretka iz Kruševca u utorak je stavio potpis na najavljeni produžetak saradnje a ujedno je obelodanio i plan priprema za narednu sezonu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski kluba Napredak iz Kruševca ući će u novu sezonu sa trenerom koji je za manje od šest meseci uspeo da obezbedi opstanak i privoli publiku na stadion zahvaljujući načinu na koji je njegova ekipa igrala.

Kako je i bilo najavljeno, Nenad Lalatović potpisao je novi ugovor sa superligašem iz Kruševca koji će ga na klupi zadržati do kraja sezone 2014/2015.

"Dogovor sa upravom kluba sam odmah postigao i potpisao ugovor na još jednu sezonu. Zavoleo sam Kruševac, jer je grad sa neobičnom toplinom u kome se osećam kao kod kuće. Kruševljani vole fudbal i uživaju u njemu. Napredak ima najbolje navijače koji su nam tokom celog prolećnog dela prvenstva bili vetar u leđa" rekao je Nenad Lalatović.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i trener Voždovca obelodanio je kako će izgledati plan priprema za narednu sezonu.

"Pripreme počinjemo 27. juna, i prvi deo ćemo obaviti u Kruševcu, a 10. jula se selimo na Zlatibor gde ćemo biti do 25. jula. U tom periodu ćemo odigrati šest kontrolnih utakmica, a imena protivnika ćemo saopštiti pre polaska na Zlatibor" kazao je Lalatović.

Što se tiče prelaznog roka i eventualnih pojačanja, Lalatović nije želeo da previše govori na tu temu jer smatra da je suviše rano komentarisati moguće dolaske ili odlaske.

"Listu želja sam dostavio sportskom direktoru Matijaševiću, a o pojačanjima je rano govoriti obzirom da prelazni rok traje do 31. avgusta" konstatovao je trener Napretka.

Napredak iz Kruševca završio je prethodnu sezonu na devetoj poziciji na tabeli sa 35 osvojenih bodova. Na 30 utakmica Kruševljani su ostvarili 9 pobeda, 8 remija i 13 poraza.

Ne propustite