Lalatović: ''Partizan pokazao snagu, ali van terena''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.11.2013.
14:45
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

U redovima ''Zmajeva'' i dalje se teško mire sa činjenicom da njihova odlična partija protiv Partizana nije obeležena i boljim rezultatom. Ipak, za vikend ih čeka novo iskušenje, duel sa 'Građevinarima'.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Svi smo svedoci koliko je bure izazvao je nedosuđeni jedanaesterac za Voždovac u poslednjim sekundama meča sa Partizanom prošle nedelje.

Utisak je da se sada strasti koliko-toliko stišavaju, ali trener ''Zmajeva'' Nenad Lalatović i dalje 'bez dlake na jeziku' govori o nepravdi nanetoj njegovom timu. On ne odstupa od stava da je sudija pomogao Partizanu da dođe do pobede na Vračaru i zaključuje da je na taj način aktuelni šampion pokazao svoju snagu van terena.

''Šta da radimo, ne možemo da promenimo ništa, Partizan je pokazao kako ima moć, ali ne na terenu, nego van terena, mi na to nismo mogli da utičemo.

Meni je drago što smo se pokazali u lepom svetlu, zaslužili smo bod, ali kao što sam rekao posle meča, teško je igrati protiv 12 do 15, 16 igrača na terenu, kada sudija ne želi da svira nešto što sam ja video sa 40 metara, a on nije mogao sa dva...

Ali, to je iza nas, čeka nas težak meč sa Radom, koji je doveo novog trenera. Žele da napreduju, pokazali su to, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat'',
izjavio je Lalatović, a prenosi zvanični sajt Voždovca.












Ne propustite