Lalatović posle goleade u Ivanjici: ''Publika uživala, Javor nije zaslužio da ispadne''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.05.2014.
17:35
Izvor: Sportske.net

Ekipa Napretka okončala je za njih uspešnu sezonu minimalnim porazom u Ivanjici, ali uz pregršt golova. Njihovom domaćinu, ekipi Javora, ta pobeda ipak nije bila dovoljna za opstanak u eliti.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Najefikasnija utakmica poslednjeg kola Superlige bio je susret u Ivanjici, gde je Javor na svom terenu savladao Napredak sa 4:3, a svih 7 golova postignuto je u prvom poluvremenu.

Ivanjičani će i pored takvog ishoda, naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije, a trener njihovog rivala, ekipe Napretka, Nenad Lalatović izrazio je posle meča žaljenje zbog toga, jer smatra da Javor ima kvalitet za Superligu.

"Mi smo došli da se nadigravamo, igrali smo otvoreno i publika je uživala. Naš cilj ove sezone bio je da ostanemo u eliti, uspeli smo, a mladi igrači dokazali su umeće. Čestitam domaćinu na pobedi, ja smatram da Javor nije zaslužio da ispadne iz Superlige", rekao je Lalatović.

A kad je u pitanju Napredak, Kruševljani su minulu sezoni završili na sredini tabele, na devetoj poziciji sa 35 osvojenih bodova.

Ne propustite