Lalatović: ''Svim snagama na Partizan''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.04.2014.
21:38
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbalski spektakl sprema se u Kruševcu posle Uskrsa, jer ekipi Napretka već u utorak u goste dolazi aktuelni šampion, ekipa Partizana.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Najavljujući derbi 25. kola Superlige, trener Napretka Nenad Lalatović potvrdio je da će na raspolaganju imati sve igrače, da nema kadrovskih problema i naglasio da će, pre svega, Kruševljani igrati za sebe, ne obazirući se na trku za titulu Partizana i Crvene zvezde.

''U goste nam dolazi šestostruki šampion naše države. Partizan je favorit, bar na papiru, ali mi moramo da igramo za nas i isključivo samo za nas, jer se borimo za goli život. Daćemo sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat.

Atmosfera u ekipi je odlična, nemamo povređenih i svi igrači su mi na raspolaganju.

Najvažnije je da moji igrači shvate da nemamo pravo na grešku, a sigurno ćemo ući u utakmicu maksimalno motivisani'', poručio je Lalatović.

Naravno, Kruševljani očekuju i veliku podršku navijača i pune tribine.

''Apelovao bih na publiku da dođe u što većem broju i da podršku Napretku jer je nama svaki bod bitan, i nadam se da će to naši navijači prepoznati i doći u što većem broju da bi zajedno došli do pozitivnog rezultata'', konstatovao je Lalatović.

Kad je u pitanju organizacija utakmice, javnosti se ispred kluba obratio direktor Vladimir Arsić.

''Prodaja karata za utakmicu počinje u ponedeljak 21. aprila od 10 do 20 časova na pet blagajni stadiona. Ulaznice se kupuju na onoj blagajni sa čije tribine želite da gledate utakmicu.

Iz bezbednosnih razloga, deca od 7-14 godina mogu ući na stadion samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Deci mlađoj od sedam godina zabranjen je ulazak na stadion, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama.

Mi, kao klub vodimo računa o našim navijačima, tako da navijači koji su kupili sezonske ulaznice za jug, a ne žele da ovu utakmicu prate sa južne tribine, mogu ući na severnu tribinu'', objašnjava Arsić.

Što se tiče cena karata, one su ovako određene:

sever 200 dinara, jug 400, istok 400, zapad jedan 500, zapad dva 600 dinara.

Ne propustite