Lalatović za evropski Napredak!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
10:36
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Napretka obezbedili su opstanak u Superligi nekoliko kola pre kraja sezone ali čelnici superligaša iz Kruševca već kuju planove kako da u narednoj sezoni klub dođe do samog vrha tabele. Ključan je ostanak Nenada Lalatovića.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaška sezona privodi se kraju a pojedini klubovi praktično su već na odmoru jer dva kola pre završetka šampionata više nemaju rezultatskih i takmičarskih ambicija.

Napredak iz Kruševca jedan je od klubova koji su svoj zacrtani cilj ostvarili pre poslednjeg kola Jelen Superlige pa izabranici Nenada Lalatovića spokojno dočekuju duele sa Vojvodinom i Javor Matisom.

Nenad Lalatović ispunio je obećanje dato dolaskom na klupu superligaša iz Kruševca i obezbedio opstanak u Jelen Superligi, ali je način na koji su Kruševljani igrali tokom prolećnog dela sezone dokaz da klub može mnogo bolje u narednoj sezoni ukoliko zadrži najvažnije igrače i mladog i ambicioznog trenera.

"Još nisam seo da pričam sa čelnicima kluba, a što se tiče moje želje ona je da ostanem u Napretku. Ovde u Kruševcu mi je stvarno lepo, od prvog dana sam odlično prihvaćen kao da sam tu deset godina i ovde se osećam kao u svojoj kući" izjavio je Lalatović.

Napredak će u pretposlednjem kolu JSL dočekati Vojvodinu a Lalatović je u sredu najavio pobedu kao zahvalnicu navijačima koji su bodrili klub u prolećnom delu sezone.

Tokom leta klub bi trebalo da odredi kurs za narednu sezonu a što se Nenada Lalatovića tiče Evropa je naredni stepenik koji bi trebalo napasti.

"Voleo bih da ostanem još godinu dana i siguran sam da bi igrali zapaženu ulogu sledeće sezone u Superligi i pokušali da budemo među ekipama koje izlaze u Evropu" zaključuje Lalatović.

Mladi trener jedan je od onih koji su se u sezoni na izmaku pokazali kao najbolji u Jelen Superligi a pobede koje su njegovi timovi ostvarili protiv Zvezde i Partizana svedoče da bi Nenad Lalatović mogao da bude budućnost srpskog fudbala kada su treneri u pitanju.

Ne propustite