Lane: "Ne vraćam se u Srbiju, tamo nema para"

Autor: Miloš Marković
petak 05.04.2013.
15:14
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler najavio odlazak i Anderlehta, o eventualnom dolasku u Srbiju ne želi ni da polemiše. Jovanović želi da obezbedi porodicu, voleo bi u Mančester Junajted.

sporza.be
sporza.be

Povezane vesti

Govoreći za belgijski 'Nieuwsblad', Milan Jovanović, fudbaler Anderlehta, otkriva da se zasitio tamošnjeg fudbala i načina na koji funkcioniše prvenstvu u Belgiji, te da će na kraju sezone definitivno napustiti klub.

Iako je trener nagovestio da će klub ponuditi novi ugovor Jovanoviću, on će ga definitivno odbiti.

„Hvala mu na tome“, ističe popularni Lane.

„Ipak, umoran sam i želim da odem. Međutim, želim da izađem na velika vrata, želim da pomognem Anderlehtu da postane šampion.“, rekao je Jovanović.

Kada je u pitanju njegova naredna sredina, pominjao Al Šaab iz Saudijske Arabije, Nelgijance interesuje da li postoji mogućnost da dođe u Srbiju.

„Morate da shvatite da kao glava porodice moram odgovorno da razmišljam o supruzi i sinovima. Nikada ne bih otišao u neku odarapskih zemalja, Srbija takođe nije ni opcija.“

„Srbija je mesto za mlade fudbalere, tamo nema para, osim u Partizanu.“, rekao je Lane Jovanović.

Gde bi lično voleo da igra?

„U Mančester Junajtedu. Šalim se, ne znam videćemo. Ono to je sigurno da u Belgiji neću igrati ni za jedan drugi klub.“, poručuje na kraju Milan Jovanović.

Inače, Milan Jovanović jesvoju karijeru započeo u Vojvodini, igro je još za Šahtjor, Lokomotivu iz Moskve, Standard i Liverpul.

Nosio je i dres srpske reprezentacije za koju je sakupio 44 nastupa i postigao 11 golova.


Ne propustite