Lazić i Gurović o privilegiji i časti...

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.07.2012.
14:57
Izvor: Beta

Novi stručni štab košarkaša Crvene zvezde izražava ogromnu čast i privilegiju što je dobio šansu da vodi tako veliki klub, sa najvećim ambicijama.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda juče je saopštila da će Svetislava Pešića na klupi zameniti Lazić, a da će njegov pomoćnik biti bivši igrač crveno-belih Milan Gurović.

"Ponosan sam što sa trener Crvene zvezde."

"Za mene je to zaista velika čast ali i obaveza. To je velika privilegija. Zato želim da se zahvalim predsedniku Nebojši Čoviću i celokupnom rukovodstvu na poverenju i učinicu sve da ukazano poverenje opravdam"
, rekao je Lazić.

On je dodao da mu je obaveza da nastavi posao koji je započet prošle godine i da ide dalje u ostvarenju takmičarskih ciljeva i ambicija.

"Zato će moj glavni prioritet biti naporan rad i maksimalna posvećenost. želim da svi igrači i članovi stručnog štaba budu potpuno fokusirani na svoj posao, a da nam Zvezda u svakom trenutku bude na prvom mestu", rekao je Lazić.

Novi trener Crvene zvezde istakao je da je trenutno prioritet "skautiranje potencijalnih pojačanja".

"Imamo želju da napravimo jak i kvalitetan tim, a ovo je početak. Marko Simonović i Boris Savović su svakako igrači koji svojim kvalitetima zaslužuju mesto u Zvezdi i na njih ozbiljno računamo", rekao je Lazić.

Bivši reprezentativac Milan Gurović naglasio je da je počastvovan što se vratio u klub koji najviše voli.

"Povratak u Crvenu zvezdu posle pet godina mi znači mnogo. Mnogo mi je drago što sam tu i što sam dobio priliku da radim kao trener. Mislim da zaista mogu dobro da obavljam taj posao, jer to je jedino što znam da radim", rekao je Gurović.

Crvena zvezda će početi pripreme 6. avgusta.

Ne propustite