Lazić: "Ne sme biti opuštanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.05.2014.
18:48
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Branko Lazić istakao je, pred duel sa Crnokosom, da bilo kakav vid opuštanja nije dozvoljen i da ekipa mora da nastavi sa serijom pobeda koja garantuje "pol poziciju" pre početak plej-ofa.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu dočekuju popularne "Skakvce" iz Kosjerića u okviru 6. kola domaće košarkaške lige.

Crveno-beli u duel sa Crnokosom ulaze kao apsolutni favoriti ali Branko Lazić poručuje da je bilo kakav vid opuštanja nedozvoljen.

"Nema sumnje da smo kvalitetniji tim, ali ni u kom slučaju ne sme doći do bilo kakvog opuštanja. Ekipa iz Kosjerića dolazi potpuno rasterećena, jer nema šta da izgubi i njihov motiv će svakako biti ogroman" rekao je Lazić.

Ekipa Dejana Radonjića trenutno se nalazi na liderskoj poziciji u KSL i ima skor od 5-0 a u duel sa Crnokosom ulazi posle pobede nad Partizanom.

"Mi želimo da nastavimo pobednički niz kako bismo napravili još jedan korak ka osvajanju prvog mesta u ligaškom delu i najbolje pozicije pred početak plej-ofa. Da bismo to ostvarili moraćemo da odigramo maksimalno koncetrisano i borbeno"  zaključio je Lazić.

Utakmica 6. kola između Crvene zvezde Telekom i Crnokose igra se u subotu od 17 časova. Nakon toga crveno-bele očekuje gostovanje Metalcu u Valjevu čime će biti kompletiran prvi deo ligaškog dela sezone u KSL.

Ne propustite