Lazić preskače Zadar, vraća se Mitrović!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.03.2014.
17:16
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju večeras ekipi Zadra u okviru 24. kola ABA lige, a trener Dejan Radonjić odlučio je da iz sastava ekipe izostavi Branka Lazića, dok je Luka Mitrović u konkurenciji za tim.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Lider Regionalne košarkaške lige gostovaće od 19 sati ekipi Zadra u utakmici koja za crveno-bele nema preveliki rezultatski značaj.

Istina je da bi eventualna pobeda za pulene Dejana Radonjića značila overu plasmana na "fajnal-for" sa prve pozicije na tabeli, ali i eventualni neuspeh ne bi značio da Zvezda neće osvojiti zvanje prvaka ligaškog dela sezone.

Shodno tome, trener Dejan Radonjić odlučio je da izvrši određene promene u sastavu ekipe i odmori Branka Lazića. Lazić nije otputovao sa ekipom u Zadar ali se zato u konkurenciju za tim ponovo vratio Luka Mitrović.


Radonjić je želeo da Lazića odmori posle napora koje je trpeo na prethodnim utakmicama u ABA ligi i Evrokupu, dok će oporavljeni Luka Mitrović dobiti priliku da se lagano vraća u takmičarski ritam uoči završnice sezone i najvažnijih utakmica koje čekaju crveno-bele.

Duel u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se od 19 časova.

Ne propustite