Lazović: "Biće vremena za Salcburg..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.07.2012.
15:34
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u prethodnoj sezoni i novopečeni reprezentativac Srbije govorio je za portal "redstarbelgrade.info" o svojoj poziciji u klubu nakon odluke da potpiše novi ugovor sa crveno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako se od završetka prošle sezone u Jelen Superligi spekulisalo o tome da će Darko Lazović tokom letnjeg prelaznog roka napustiti klub, Čačanin je pre polaska na drugi deo priprema na Zlatiboru pristao da produži ugovor sa Crvenom Zvezdom.

Skromnost, strpljenje i lojalnost vrline su koje krase Darka Lazovića a svojim postupcima konstantno uspeva da podseti na njih.

Na šansu u Zvezdi morao je da čeka više od godinu dana a kada su se ukazale prilike da napusti klub u trci za boljim angažmanom odlučio je da na "Marakani" sazre pa tek krene u inostranstvo.

"Nije lako godinu i po dana ne igrati. Pogotovu što su me neki treneri zapostavili, da se ne vraćam na to... došao je Robi, i tu sam u prvih šest meseci polako sticao samopouzdanje, mislim da sam se u tom periodu još uklapao. Od tada je sve bilo korektno. Mislim da je najbolje za mene i za klub da u ovom trenutku ostanem. Mislim da ne bi bilo loše ni da odem u Salcburg, ali je najbolje da ostanem ovde, igram i sazrim i kao igrač i kao čovek" rekao je Lazović.

Čačanin je optimista kada je plasman Crvene zvezde u LE u pitanju. Pored osvajanja titule, to je primarni cilj ove generacije.

"Što se tiče utakmica, svi se nadamo ulasku u Ligu Evrope, svima nam je to najveća želja pored titule. Ja sam ovde tri godine i još to nisam osetio, grupnu fazu. Prvi protivnik neće biti lak takmac jer svi očekuju već da se plasiramo dalje, ali mislim da imamo dobru i spremnu ekipu" ističe Lazović.

Crvena zvezda se u četvrtak vraća u Beograd nakon čega će uslediti poslednje pripreme pred put u Belorusiju na meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Naftana.

Ne propustite