Lazović definitivno ne igra u Novom Pazaru!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.02.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net

Trener FK Partizan Marko Nikolić neće moći da računa na iskusnog Danka Lazovića u Novom Pazaru, pošto je napadaču konstatovano istegnuće primicača koje je zaradio dan uoči početka prolećnog dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Radovao se Marko Nikolić zbog činjenice da su zimske pripreme protekle u najboljem mogućem redu i bez ozbiljnijih povreda fudbalera ali mu je sreća okrenula leđa u poslednji čas.

Viđeni starter u današnjem okršaju sa Novim Pazarom i jedan od najiskusnijih pojedinaca u Nikolićevoj ekipi, napadač Danko Lazović, povredio je primicač na prepodnevnom treningu uoči utakmice i neće biti u stanju da pomogne svojim saigračima u derbiju 16. kola JSL.

Lazovićeva povreda nije tako ozbiljna kakvom su je predstavili pojedini mediji u petak, ali u svakom slučaju zahteva pauzu koja iskusnog napadača sprečava da u subotu istrči na teren "Gradskog stadiona" u Novom Pazaru.

Pored Danka Lazovića trener Partizana neće moći da računa na ranije povređene Nemanju Kojića i Miloša Ostojića, dok je Miroslav Vulićević van stroja za današnji meč zbog "žutice" koju je zaradio nastupajući za Vojvodinu u jesenjem delu sezone.

Očekuje se da Marko Nikolić u Novom Pazaru izvede sledeći sastav: Lukač, Aksentijević, Obradović, Trajković, Volkov, Drinčić, Brašanac, Malbašić, Ilić, Luka, Škuletić

Ne propustite