Lazović i Volkov su AEK-ova meta!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.05.2014.
19:23
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Sportski direktor atinskog AEK-a prisustvovao je 146. "večitom derbiju" po nalogu trenera Dušana Bajevića koji je zatražio pojačanja na pozicijama napadača i levog beka.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub AEK vratio se u drugu grčku ligu a kako trenutno stoje stvari, klub iz Atine planira da se tokom naredne sezone izbori za povratak u Superligu iz koje je ispao 2013. godine.

Loše finansijsko stanje u klubu dovelo je do promene u Upravi a čelnici AEK-a su potom odlučili da odustanu od takmičenja u drugoj grčkoj ligi i počnu od nule, od amaterske lige.

Za trenera je imenovan Dušan Bajević, popularni "Princ sa Neretve", koji je klub vratio u drugu ligu uz samo jedan pretrpljen poraz.

Već sada su počeli da se kuju planovi za narednu sezonu u kojoj će se AEK boriti za povratak u Superligu. Tim povodom u Beogradu je u subotu boravio sportski direktor AEK-a Nikos Liberopulos koji je na delu gledao Danka Lazovića i Vladimira Volkova.

Iako se primarno mislilo da je AEK "bacio oko" na Drinčića i Lazovića, portal "Mondo" došao je do informacije da su u pitanju iskusni napadač i levi bek Partizana.

Danko Lazović zimus se vratio u Partizan a Vladimir Volkov nosi crno-beli dres već treću sezonu za redom.

Nije poznato da li je Partizan spreman da razgovara o mogućem transferu dvojice fudbalera ali je interesovanje AEK-a vrlo ozbiljno i ne treba isključiti mogućnost dogovora između dve strane ukoliko Grci budu spremni da se "isprse" i donesu dobru zaradu klubu iz Humske.

Ne propustite