Lazović: "Javor 'dužnik', ali to ne menja stvar"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.02.2014.
13:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Povratnik u takmičarski pogon crveno-belih ističe da činjenica, da je Javor 'dužnik' Crvene zvezde, ne menja ništa u pristupu utakmici jer ekipa svakako mora da razmišlja samo o pobedama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ulaze u prolećni deo sezone sa željom da minimalni bodovni zaostatak za Partizanom na kraju pretvore u suficit koji će im doneti titulu nakon šest sušnih godina.

Slaviša Stojanović na proleće će moći da računa na oporavljenog Darka Lazovića koji optimistično gleda na nastavak sezone i borbu za trofej.

"Optimisti smo pred nastavak prvenstva zbog igre koju smo prikazivali na kontrolnim utakmicama i spremni čekamo premijeru protiv Javora na Marakani. Istina je da nam je tim iz Ivanjice ostao 'dužan' zbog poraza koji su nam naneli u prethodnom duelu. Međutim, i da nije tako, ništa se ne bi promenilo, jer je naš cilj u svakom susretu pobeda" ističe Lazović.

Povremeni reprezentativac Srbije, takođe smatra da je meč sa Ivanjičanima samo jedan od 15 'finala' koje crveno-bele očekuje u prolećnoj polusezoni.

"Svi timovi su se dobro pojačali. Smatram da smo i mi dobro odradili prelazni rok, zbog čega mislim da nas čeka zanimljivo prvenstvo. U odnosu na ranije sezone sigurno jedno od najzanimljivijih i najujednačenijih. Očekujem veliku borbu nadam se osvajanju prvog mesta" konstatovao je Lazović.

Duel Crvene zvezde i Javora igra se u subotu sa početkom od 18 časova na beogradskoj "Marakani".

Ne propustite