Lazović: "Klub odlučuje..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.06.2012.
14:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Darko Lazović i dalje je u centru pažnje zbog spekulacija o tome da će pojačati austrijski Salcburg. Trenutno je na pripremama sa Crvenom zvezdom a svoju "sudbinu" ostavlja u rukama čelnika kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nije jednostavno rešavati pitanje angažmana i ujedno biti fizički i mentalno u potpunosti usresređen na napore koje pripreme jednog kluba stvaraju.

Napadač Crvene zvezde trenutno je u takvoj situaciji ali je za klupski sajt potvrdio da je prezadovoljan što je deo tima koji je stigao na prirpeme u Sloveniji i da je spreman za naporan rad.

"Prvi put sam na Rogli i utisci su zaista lepi. Mislim da će nam prijati ovako sveže vreme i temperature koje su doste niže od onih tropskih koje su u Srbiji, i to će nam omogućiti da se maksimalno skoncentrišemo i pripremimo za napornu sezonu koja nas očekuje" rekao je Lazović.

Čačanin sa crveno-belima ima ugovor do 2013. godine i pretpostavlja se da bi Zvezda prihvatila da ga proda ukoliko bi ponuda bila zadovoljavajuća.

Upravo zbog toga, Lazović svoju sudbinu prepušta klubu, a što se njega tiče, voleo bi da i naredne sezone igra na "Marakani".

"Na klubu je da odluči o tome da li ću ostati, a što se mene tiče, imam želju da ostanem. Nema govora o tome da želim da odem i da će mi nedostajati motiva da igram za Zvezdu, jer se radi o najvećem klubu na ovim prostorima sa najvećom armijom navijača, tako da o tome nema govora" jasno je konstatovao napadač Zvezde.

Ekspedicija kluba iz Ljutice Bogdana sinoć je stigla u Sloveniju a već jutros su fudbaleri odradili prvi lakši trening na terenima sportskog kompleksa u Rogli.

Ne propustite