Lazović ne želi neizvesnost u Nišu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.03.2013.
14:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Darko Lazović nada se da predstojeći duel sa Radničkim iz Niša neće biti neizvestan kao prethodna dva koja su igrala ova dva kluba. Rođeni Čačanin veruje u novi trijumf Zvezde i svoj povratak u prepoznatljivu formu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nedelju koja je u toku koriste kako bi se što bolje pripremili za gostovanje Radničkom u Nišu, klubu koji ih je već dva puta namučio u prvom delu sezone.

Oba puta Crvena zvezda je slavila, i u prvenstvu, i u Kupu, ali golovima u završnici meča. Na "Marakani" je Mudrinski vadio kestenje iz vatre, u Nišu Milan Jovanović.

Darko Lazović nada se da duel koji se igra u nedelju na "Čairu" neće biti neizvestan kao gore pomenuti već da će Crvena zvezda uspeti da reši meč na vreme i upiše nova tri boda.

"Prethodne polusezone odigrali smo dve utakmice sa Radničkim. Na Marakani smo uspeli dva puta da se vratimo iz rezultatskog zaostatka i na kraјu pobedimo golovima Mudrinskog. U Nišu smo dobro počeli, poveli, međutim oni su izјednačili i do triјumfa smo stigli u poslednjim trenucima golom Јovanovića. To naјbolje pokazuјe koliko su ozbiljan protivnik, posebno sada u situaciјi kada su im potrebni bodovi za opstanak. Mi sa druge strane, kao i uvek, idemo na pobedu i nadam se da ćemo u Nišu, gradu sa mnogo naviјača Zvezde, uspeti da osvoјimo tri boda" kazao je Lazović.

Prvotimac Crvene zvezde ne nalazi se u dobroj formi koja je u padu još od početka sezone i duela sa Bordoom. Ipak, Lazović se nada da će svoje igre popraviti i da bi baš meč u Nišu mogao da bude prekretnica.

"Nisam dobro počeo polusezonu, pružao sam slabiјe igre. Na utakmici u prethodnom kolu sam podigao formu i veruјem da ću u narednim susretima biti јoš bolji i pokazati da vredim" istakao je Čačanin.

Crvena zvezda gostuje Radničkom u nedelju a meč na "Čairu" počinje od 14 časova.

Ne propustite