Lazović: "Nismo poklekli"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.04.2014.
14:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović ističe da poraz od Partizana u 146. "večitom" derbiju nije pokolebao ekipu koja će u poslednja četiri susreta u tekućoj sezoni dokazati da svoj kvalitet.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Lider na tabeli Jelen Superlige poražen je posle serije od 15 uzastopnih trijumfa što je pomalo uzdrmalo ekipu Slaviše Stojanovića.

Crvena zvezda i pored poraza od Partizana ima tri boda prednosti i bolju gol razliku od "večitog" rivala zbog čega su joj za osvajanje trofeja neophodne još tri pobede iz četiri preostala susreta.

"Sve zavisi od nas. U goste nam dolazi Rad, koji je na polusezoni već bio otpisan, bili su poslednji, ali tokom proleća dobro igraju, skupljaju bodove i sa pravom se nadaju opstanku" kaže Darko Lazović.

Čačanin je propustio prvi ovosezonki duel sa Radom ali je sada spreman da svojim doprinosom povede Zvezdu ka jednoj od tri pobede koje su joj neophodne za osvajanje trofeja.

"Mi smo poraženi u prethodnom kolu, ali nismo poklekli, spremamo se za utakmicu i očekujemo novu pobedu pred našim navijačima. Sigurno da neće biti lako, međutim, ističem ponovo, da sve zavisi od nas i naše igre. Mnogo puta smo pokazali da smo 'pravi' u najtežim trenucima i uveren sam da ćemo to i potvrditi" zaključuje Lazović.

Crveno-beli su se posle poraza od Partizana dobili slobodan dan a onda su krenuli da rade po ustaljenom ritmu sa dva treniga dnevno.

Utakmica sa Radom zakazana je za subotu od 19 časova i 30 minuta a igra se na našem najvećem stadionu.

Ne propustite