Lazović preskače Spartak?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.04.2014.
17:39
Izvor: Sportske.net

Uoči subotnjeg duela sa Spartakom u Subotici trener Crvene zvezde našao se u problemu zbog činjenice da je Darko Lazović prethodna dva dana radio smanjenim intenzitetom zbog prehlade i nalazi se pod znakom pitanja za sutrašnji meč.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde zaputili su se na sever Bačke gde će pranoćiti a potom u subotu odigrati susret 22. kola Jelen Superlige protiv subotičkog Spartaka.

Trener Slaviša Stojanović računao je da za subotnji duel neće imati na raspolaganju nedovoljno spremne Jovana Krnetu i Novaka Martinovića ali se sredinom sedmice javio još jedan problem.

Darko Lazović u sredu je dobio visoku temperaturu koja ga je u prethodna dva dana onemogućila da radi punim intenzitetom.

Slaviša Stojanović rekao je na konferenciji za medije pred subotnji duel sa još uvek ne zna da li će moći da računa na Darka Lazovića u Subotici i sve su prilike da će ta dilema biti rešena neposredno pre početka susreta.

Ukoliko krilni napadač do kraja dana i tokom večeri ne bude imao problema sa povišenom temperaturom, nema sumnje da će Stojanović želeti da ga stavi u tim jer se radi o najboljem pojedincu crveno-belih od početka prolećnog dela sezone.

U slučaju da se Lazović ne bude osetio spremnim da nastupi, Stojanović će morati da "tumba" sastav ali to nije nešto na šta slovenački stručnjak nije navikao u poslednje vreme.

Utakmica Spartak - Crvena zvezda igra se u subotu sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite