Lazović: "Rekao sam svoje, AEK na potezu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.05.2014.
11:38
Izvor: Sportske.net

Iskusni napadač Partizana i bivši reprezentativac Srbije Danko Lazović priznao je da postoji interesovanje AEK-a za njega i da je već obavio razgovor sa sportskim direktorom kluba iz Atine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Spekulacije da grčki AEK ima ozbiljne planove kada je angažman Danka Lazovića u pitanju dobile su potvrdu od strane bivšeg reprezentativca.

Napadač Partizana otkrio je da se već sastao sa direktorom AEK-a Nikosom Liberopulosom, ali je priznao da je to tek početak mogućih pregovora i eventualne realizacije transfera.

"Istina je da sam se video sa Nikosom Liberopulosom posle utakmice sa Voždovcem, sedeli smo u jednom od gradskih restorana, pričali o mojim planovima, željama AEK-a, u koje se izgleda uklapam" priznao je Lazović.

AEK je u prethodnoj sezoni, predvođen Dušanom Bajevićem, izborio povratak u drugu grčku ligu, a plan je da se u narednoj sezoni obezbedi plasman u elitno društvo za šta su neophodna i adekvatna pojačanja.

"Liberopulos mi je izložio plan, velike ambicije kluba u stvaranju tima, a sve to zarad povratka u najjaču ligu Grčke. AEK ima dugu tradiciju i rešili su da ga vrate tamo gde mu je i mesto. Rastali smo se prijateljski i sada su oni na potezu" konstatovao je Lazović.

Nekadašnji reprezentativac Srbije dodao je da nema uvid u to da li je realno da transfer bude obavljen jer ne zna da li su Atinjani u poziciji da izađu u susret njegovim zahtevima.

Lazović je o svemu što se dogodilo obavestio i čelnike Partizana koji mu neće praviti problem da napusti klub jer je prilikom povrtka u Humsku dogovreno da posle šest meseci može da traži novu sredinu.

Ostaje sada da se vidi da li je AEK u poziciji da angažuje Lazovića koji je svakako zahtevao unosan ugovor koji mu garantuje mirnu fudbalsku "penziju".

Ne propustite