Lazović: "Uz navijače do 13. pobede u nizu!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 10.04.2014.
14:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović ističe da će podrška publike i ovoga putai mati veliki značaj, protiv ekipe Čukaričkog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na osam kola do kraja prvenstvene trke, Crvena zvezda u subotu dočekuje trećeplasiranu ekipu Čukaričkog.

Čukarički je u jesenjem delu sezone savladao crveno-bele, izabranici trenera Stojanovića obazrivo ulaze u duel protiv tima koji je i ove sezone potvrdio da rezultati nisu slučajnost.

„U goste nam dolazi veoma neugodan rival.“

„Čukarički se bori za izlazak u Evropu i sigurno će pokušati da nas iznenadi. Bilo je mišljenja da će u nekom trenutku pasti u formi, međutim, to se nije dogodilo i oni tokom cele sezone igraju konstantno. Jesenas su nas savladali, međutim ne mislimo na osvetu, svejedno nam je ko je protivnik, naš cilj u svakoj utakmici je pobeda.“, rekao je Lazović.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima tri boda prednosti u odnosu na Partizan, a Lazović ističe da njegov tim nema prava na kiks.

„Situacija je takva da nemamo prava na kiks. Ulazimo u seriju važnih utakmica u kojima se rešava pitanje šampiona i svaki bod nam znači. Zbog toga moramo da budemo maksimalno fokusirani na svakog protivnika i da pružimo maksimum.“, dodao je Lazović i posebno se osvrnuo na navijače svog tima.

„Godinama unazad imamo najveću podršku. I na gostovanjima, zahvaljujući našim navijačima, osećamo se kao domaćini. Očekujem da i protiv Čukaričkog tribine budu pune, da uspostavimo hemiju sa publikom i da zajedničkim snagama i energijom zabeležimo 13. uzastopnu pobedu“, zaključio je on.

Inače, utakmica između Crvene zvezde i Čukaričkog se igra u subotu od 19 sati.


Ne propustite