Lazović: "Verujem u Zvezdin hepiend"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.09.2013.
23:42
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Darko Lazović postepeno se oporavlja od povrede ligamenata, uveren da će crveno-beli na kraju sezone uspeti da izađu kao pobednici iz svih bitaka u koje su ušli i da će titula posle šest godina ponovo stići na "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u nezavidnom položaju, jer posle šest odigranih kola u novoj sezoni imaju isto toliko bodova zaostatka za najljućim rivalom.

Koliko je teško onima koji imaju priliku da istrče na teren i pokušaju da donesu boljitak klubu, toliko je Darku Lazoviću teže jer sve mora da gleda sa tribina. Oporavak od povrede ligamenata je težak i dug ali se Lazović nada povratku na teren do proleća, kako bi zajedno sa saigračima pogurao Zvezdu ka tituli.

"Teško mi je da sve gledam sa tribina, a verujte da je još teže igračima. Oni daju maksimum, ali to ponekad nije dovoljno da se pobedi. Smatram da Zvezda ove godine ima najbolji tim u Ligi, doveli smo odlična pojačanja i prirodno je da je titula imperativ. Zvezdin dres obavezuje, ja verujem u hepiend i jedva čekam da se vratim na teren jer očekujem da ću u maju da podignem taj šampionski pehar" rekao je Lazović za "Novosti".

Iako je prošlo četiri meseca od kada je zadobio povredu ligamenata kolena, Lazovič sumnja da će se do kraja jesenjeg dela sezone vratiti na teren. Realnost je početak prolećnog dela JSL.

"Počeo sam prilikom trčanja da menjam pravac, a konačno sam u treninge uključio i loptu koju sanjam eto četiri meseca. Ali, nema žurbe, oporavak je naporan i ne smem da pogrešim. Bukvalno sam se osećao kao beba kad prohoda, moram da savladam i strah. Možda bih mogao da se vratim i ove jeseni, ali najmanje što mi treba jesu loši tereni u novembru i decembru. Realno je da potpuno zdrav i spreman dočekam start prolećne sezone. Pa da onda jurišamo na titulu" poručio je Lazović.

Krilni napadač Crvene zvezde povredio se na poslednjem "večitom derbiju" koji je pripao Partizanu a naredni meč svog kluba koji će gledati sa tribina biće onaj u nedelju, protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

Ne propustite